Lelumuseo on antoisa ryhmävierailukohde

Eläkeläisryhmä löytää lapsuusmuistonsa täältä, harrastajaporukka virkistyy uusilla ideoilla ja työyhteisöllä on täällä muutakin yhteistä kuin työ – meistä jokainenhan on ollut joskus lapsi!

Lelumuseo avaa ovensa 10–40 hengen ryhmille myös aukioloaikojen ulkopuolella. Museomme on pieni ja siellä on paljon pieniä esineitä ihasteltavana, siksi 40 henkeä suuremmat ryhmät kannattaa jakaa pienempiin osiin.

Toivomme, että isot ryhmät ilmoittaisivat tulostaan etukäteen vaikka tulisivatkin silloin kun museo on normaalisti auki. Tällöin vältymme tilanteelta, että museossa on useampi iso ryhmä samanaikaisesti.

Ryhmän kahvitus museovierailun yhteydessä

Kahvitus on tilattavissa museovierailun yhteyteen. Sisällä kahvilassamme 25 asiakaspaikkaa. Kesällä terassin ollessa käytössä asiakaspaikkojen määrä tuplaantuu.

Opastus

Petra Tandefelt opastaa tilauksesta 5–15 hengen aikuisryhmiä museossa suomeksi. Opastuksesta sovitaan etukäteen ja se maksaa 70 euroa. Opastettuun kierrokseen on syytä varata noin tunti.

Ryhmäalennus

Ryhmäalennus –10% myönnetään yli 20 hengen ryhmille. Sesongin ulkopuolella (loka–huhtikuu) lipun hinta on kiinteä, tällöin emme myönnä ryhmäalennuksia. Emme myöskään peri avausmaksua aukioloajan ulkopuolisista ryhmätilauksista. Ryhmätilauksen yhteydessä pääsymaksua ei voi suorittaa museokortilla.

Maksaminen

Lelumuseossa voi maksaa käteisen lisäksi pankki-, Visa- tai Mastercard-korteilla ja Visa Electron -kortilla. Mielellämme emme kirjoittele laskuja iltapuhteina. Jos näin kuitenkin käy, veloitamme 15 euron laskutusmaksun.

Koululais- ja päiväkotiryhmät

Koululais- ja päiväkotiryhmässä kaikki maksavat lastenlipun hinnan, myös mukana seuraavat opettajat ja huoltajat. Ryhmäalennus yli 20 hengen ryhmälle on –10%. Sovittaessa avaamme museon myös aukioloaikojen ulkopuolella, tällöin ei ryhmäalennuksia.

Allaolevasta linkistä löytyy vinkkejä onnistuneen museovierailun varmistamiseksi:

Lataa tästä koululaistehtävät

Lelumuseossa, museon kahvilassa ja kahvilan terassilla on omien retkieväiden nauttiminen valitettavasti kielletty.