Museokauppa

Posted · Add Comment

Suomenlinnan Lelumuseon yhteydessä toimii pieni museokauppa, jossa myymme iloisia ja nostalgisia tavaroita niin lapsille kuin aikuisillekin.

Myymme käsintehtyjä mohair Teddy-karhuja, jotka tulevat meille suoraan verstailta Saksasta ja Englannista. Museokaupastamme voi tehdä myös ajankohtaisia hankintoja nukkekotiin. Nostalgiset suupuhalletut lasiset joulukoristeet kuuluvat valikoimaamme ympärivuotisesti. Kauniit saksalaiset laatuposliinit lastenhuoneen ja leikkimökin teehetkiin löydät myös meiltä. Muista tutustua myös museon postikorttivalikoimaan.

Steiff

Maailman vanhin pehmoeläintehdas toimii edelleen Saksan Giengenissä. Steiff eläimet valmistetaan parhaista materiaaleista ja ne edustavat eurooppalaista käsityötä ja laatua. Steiffin pehmoeläimet ovat valintasi silloin kun haluat lahjoittaa rakkaimmallesi parasta, ostat eettisesti ja sijoitat nalleen joka periytyy sukupolvelta toiselle.

Hermann

Vuonna 1912 perustettu edelleen toimiva saksalainen pehmoeläintehdas. Hermann-nallet on tehty parhaista materiaaleista ja ne edustavat eurooppalaista käsityötaitoa ja laatua. Haluatko ryhtyä keräilemään nalleja? Aloita keräilysi Hermann miniatyyrinalleilla!

Merrythought

Vuodesta 1930 toiminut englantilainen pehmoeläintehdas, joka jatkaa kunniakasta brittiläistä teddykarhuperinnettä. Perheyritys toimii vanhassa Victorian aikaisessa teollisuusrakennuksessa Shopshiren Ironbridgessä, joka on yksi Unescon Maailmanperintökohteista kuten Suomenlinnakin.